top of page
NaomySerpieters.jpg

Naomy S.

Behomed is ontstaan uit liefde voor cocoonen, de liefde voor mooie spullen, uit liefde voor het ontwerpen van een veilige thuishaven. Wij willen bijdragen aan het geluk dat een ruimte biedt aan de bewoner, om dit te bereiken werken wij nauw samen met de opdrachtgever.

Achter Behomed schuilt een jonge onderneemster die zich dagelijks inzet om een doel te bereiken, Naomy Serpieters. Van de interieurdecoratie die ze aanbiedt tot totaalprojecten, alles gaat door haar handen.

Over Naomy

"Al van kinds af hield ik er van om naar interieur programma's te kijken, mijn kamer opnieuw in te richten, bezig te zijn met het creatieve...

Interieur magazines/blogs zijn mijn dagelijkse lectuur. Deze passie en de nood om altijd mensen te helpen, leidden tot het studeren voor interieurinrichter. Met deze kennis op zak en een doel in mijn hoofd is Behomed ontstaan."

Naast mijn passie voor interieur deel ik samen met mijn partner de liefde voor het Zuiden, hou ik van de lentegeur, zwoele zomeravonden met vrienden en de no-nonsense mentaliteit. Dit alles is terug te zien in mijn eigen collectie. 

Naast interieurs stylen/ontwerpen, heeft Naomy ook een liefde voor textiel, horeca & is ze full time mama van een dochter. Oog voor detail, streven naar perfectie en haar zorgzaamheid zijn de sterke punten die er voor zorgen dat Behomed een 'wauw-gevoel' creëert.

Studio (5).png
bottom of page